0 In MAD

GROVE PIZZASNEGLE

Jeg er endelig vendt tilbage til at lave noget lækkert og nemt mad i køkkenet. Denne gang har jeg haft lyst til at bage fra bunden af – jeg er måske lidt kendt for at shake and bake metoden, men det slutter nok meget snart, da lysten for at bage fra bunden af er vendt tilbage. I dag skal det handle om grove pizzasnegle, som er så lækre og tilmed nemme at lave. De tager lidt tid at lave pga. at dejen skal hæve i ca. 40 min., men ellers er alt andet lige til. Det I skal bruge for at lave disse grove pizzasnegle:

Den grove dej:

  • 25 gram gær
  • 1 spsk olie
  • 3 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 100 gram grahamsmel
  • 400 gram hvedemel

Fyldet: 

  • Færdig pizzasauce (put så meget på, som du selv ønsker)
  • 200 gram skinkestrimler eller andet topping
  • 100 gram revet ost
  • 1 spsk tørret oregano

Først skal gæren opløses i vandet og derefter tilsættes olie, salt og grahamsmel. Derefter skal hvedemelet tilsættes. Ælt dejen godt og stil derefter dejen til hævning i ca. 40 min.

Smid lidt mel på bordet, hvorefter dejen rulles ud med en tykkelse på 1 cm. Start med at fordele pizzasaucen på dejen og derefter ryger fyldet ovenpå inden dejen skal rulles til en roulade. Skær nogle skiver på ca. 2-3 centimeter  – alt efter eget ønske – og læg skiverne på en bageplade med bagepapir og tryk skriverne lidt flade.  Tænd oven på 200 grader og lad dem bage i 15-20 min.

Pizzasneglene kan toppes med lidt dressing, hvis det er noget, man kan lide. Ellers handler det bare om at bruge sin fantasi!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply