0 In INSPIRATION

INSTA LATELY

Min Instagram @sabatinatd

Det er noget tid siden, at jeg har lavet en update på min Instagram profil og det synes jeg, at der også skal være plads til en gang i mellem, så I, ligeså vel som jeg, kan få et overblik over min “Insta-history”, hvis min feed pludselig ændrer sig drastisk – det sker jo af og til, at jeg vælger at slette alle billeder og starte forfra og derfor er disse indlægs lidt sjove at se tilbage på. Lige nu har jeg en tendens til at have et touch at den blålige farve ind i mellem mine billeder, så alt ikke bliver helt hvidt som førhen. Dét var et stort arbejde at holde ved lige! Nu er jeg lidt fri og kan poste en del mere, meeeen jeg kan ikke komme helt væk fra det hvide.

Til de af jer, der har vinterferie, må I virkelig nyde det! Knusss <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply